Free cookie consent management tool by TermsFeed

Jubileum foto's (juni)

Het is juni, aan het eind van de maand is het grote feest, dus dit wordt de laatste pagina met jubileum foto's. De oproepen in de krant hebben toch effect gesorteerd want van verschillende kanten werden we verrast met elftal foto's die we natuurlijk onderaan de pagina zullen tonen.

Ook horen we van bijzondere initiatieven. Zo heeft het legendarische (zelf benoemd) 5e elftal van 1989 een Whatts App groep opgericht met de bedoeling om tijdens reunie en de feestavond met zoveel mogelijk manschappen de sterke verhalen te delen.
Dit hebben ze al eens eerder met succes gedaan, getuige onderstaand krantenartikel.


Ook leuk is de bijdrage van Harfsen 4, die in 1990 (onderstaande foto), na de gloriejaren van coach Diederik Jansen (wie heeft daar nog een foto van?), jarenlang gecoacht werd door Dick Teunissen en wel met wisselend succes. Nog ouder zijn de foto's van Henk Leunk die Harfsen 2 onder zijn hoede had. En met succes als je de bloemen ziet. Henk heeft er ook namen bjigezet maar die lijken niet allemaal te kloppen.....


Jannie Besselink heeft nog even het kranten archief opgeschud, daar kwamen nog wat sponsor foto's uit van jeugd elftallen. Hartelijk dank.

Ook erg leuk zijn de foto's van feestavonden, erehagen bij bruiloft, zaalvoetballers, enz. Ze verdienen allemaal een plekje in de stapel foto's die te bewonderen zijn tijdens het jubileumfeest. Alle inzenders hartelijk dank. 

Heeft u ook nog foto's? Stuur ze gewoon in! Ze komen allemaal voorbij tijdens op het reunie plein!

Hieronder het overzicht van Juni, klik op de eerste foto voor een beter beeld en gebruik dan de pijltjes aan de zijkant om te bladeren.