Free cookie consent management tool by TermsFeed

Harfsen 3 verliest van AZSV 10

De heren van SV Harfsen 3 hebben afgelopen zaterdag de reis naar Aalten gemaakt. Hier ontmoette ze om 12:45 thuisploeg AZSV 10 op veld vijf. Meerdere elftal spelers en co-coach Twan Muilerman hadden zich afgemeld. Hierdoor moest co-coach Remco ‘Remcoach’ Brinkman alleen coachen met slechts één extra speler op de bank.

Het advies naar het elftal toe was dan ook om je krachten te besparen en je momenten uit te kiezen. Een warming up zat er niet wegens tijdnood. Degene die bij Yoeri in de auto zaten hadden het toch al warm gekregen van zijn rijkunst.

 

Opstelling: 4-3-3.

 

De hele wedstrijd gingen beide ploegen gelijk op. In de tweede helft viel na de rust een gelukstreffer en daarna een mooie aanval waardoor onze mooiboys met 2-0 achter kwamen te staan. Hier bleef het tot fluitsignaal bij. Desondanks had Harfsen 3 goed gevoetbald.

Er werd goed verdedigd door Jeroen, Noud, Willem en Tijmen (brak). Ook Tim stond lekker in z’n goal en op het middenveld kon Jochem (brak) zijn ware kelderklasse talenten laten shinen. Voorin maakte directeur Freek kilometers door de duizenden lange ballen van Bas en Ries. Yoeri probeerde zelfs een omhaal bij een van de corners. De bal wou er maar niet in, jammer. Was al-bij-al een leuk potje voetbal.

04-11-2023                     AZSV 10 – SV Harfsen 3   
                                                        2        -          0